Rezervo nje Makine!

Best Brands

Why choose us

01

Best Prices

Best prices with discounts based on number of days to rent. Also best rental prices in Albania.

03

Full Insured

Incluiding full insurance for cars, to make your travel less stresful in any issue.

02

Trusted

Offer seriously and trusted service for everyone in everytime that you want.

04

New Cars

We offer to you confortable and new brands by making your trave more easy and unforgetable.

Misioni!

Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet tona të makinave me qira, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe rehatinë, për t'ju ofruar një përvojë unike.

Rezervo Duke na Telefonuar

+355696053777