About Us

Mireevini ne Shqiperi
Ofrojme Makina me Qera

Gjeni makinën më të mirë dhe ofertën më të mirë që ju përshtatet dhe shijoni udhëtimin tuaj në Shqipëri.

Ne ofrojmë oferta të mrekullueshme për makinat me qira në vendet më të përshtatshme per ju, përfshirë aeroportin dhe kryeqytetitn.

Krijoni një rezervim më shpejt se kurrë, shikoni ose modifikoni me lehtësi rezervimin e ardhshem dhe merrni udhëzime për vendndodhjen.

Kompania "AutoAlb Rent" diversifikon biznesin e saj, duke ofruar shërbim e makinave me qira, te quajtur AutoAlb Rent. Kompania ju ofron të gjithë klientëve cilësi të lartë dhe çmime konkurruese. Klientët tanë janë: biznese, kompani të ndryshme, individë, etj...

Kjo kompani është themeluar në shkurt 2021 dhe ka një fokus klientësh. Ne jemi afër klientëve tanë duke ofruar komoditet në mënyrën e tyre të transportit dhe çmime të favorshme.

AutoAlb Rent është krijuar për të përmbushur kërkesat e klientit.

MISIONI JONE

Të jetë zgjedhja e parë e udhëtimit për shumicën e qytetarëve të vendit dhe jashtë saj. Të kemi rritje të vazhdueshme duke zgjeruar dhe ofruar shërbime konkurruese, komode dhe me saktësi të lartë. Me stabilitet financiar dhe rritje të vazhdueshme, ku puna jonë është një burim i vazhdueshëm i besimit të klientit.